Burgas24.bg единствена засне резултатите от неуморната работа на десетки доброволци.Както

...
Burgas24.bg единствена засне резултатите от неуморната работа на десетки доброволци.Както
Коментари Харесай

Уникално видео! Трагедията в Бургаско обедини цяла България! Сълзи от радост и горещи благодарности за тези, които върнаха надеждата в Ливада

Burgas24.bg единствена снима резултатите от неуморната работа на десетки доброволци.
Както съобщихме, акцията в помощ на потърпевшите от наводнението, стартирана от Стефан Петров и Организацията за протекция на българските жители, закупи внушителни мащаби за негативно време. Към нея се причисли Пламен Карашев, който повлече със себе си десетки другари и съидейници. Младите хора работеха неуморно, събирайки дарения и координирайки активността на останалите пунктове.
Днес бе осъществена следващата доставка на мебели и електроуреди за фамилиите в село Ливада. В късния следобяд дойде цялостен камион с дарения от София. Към него се причислиха два дребни камиона, бус и пикап от Бургас. Изготвени са описи с потребностите на всяко от семействата, като разпределението на събраните помощи се следи извънредно прецизно.
"Благодаря на моите другари Жорж Илиев и Михаил Димитров, които ми демонстрираха, че са с мен освен в хубавите моменти, само че и когато би трябвало да се свърши нещо значимо. Те дойдоха от София, с цел да доставят даренията, през целия ден бяхме един до друг, а вечерта още веднъж отпътуваха за столицата. Такива хора ме карат да имам вяра, че за България има вяра ", съобщи Пламен Карашев.
Как бяха посрещнати доброволците в село Ливада - гледайте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР