Бургас. Всички пострадали от катастрофата на пътя Айтос - Бургас

...
Бургас. Всички пострадали от катастрофата на пътя Айтос - Бургас
Коментари Харесай

Комисар Неделчо Рачев, „Охранителна полиция и КАТ“ – Бургас: Всички пострадали от катастрофата на пътя Айтос - Бургас са откарани в болница, текат процесуално-следствени действия

Бургас. Всички потърпевши от злополуката на пътя Айтос - Бургас са откарани в болница, текат процесуално-следствени дейности. Това сподели по време на брифинг от мястото на произшествието комисар Неделчо Рачев, шеф на " Охранителна полиция " към ОДМВР - Бургас. По думите му все още няма точна информация за толкоз какъв брой общо души са пътували в колите.

" Известните обстоятелства все още са следните: пътувайки то Бургас към Айтос товарен автомобил навлиза в насрещното придвижване, удря поредно два автомобила и провокира това тежко пътнотранспортно произшествие. За жал, след това има един умрял - 58-годишна жена. Използвам опцията да поднеса съболезнования на фамилията и околните ѝ. Към момента имаме данни и за четирима ранени. Текат процесуално-следствени дейности, като се обяснява ситуацията. Те са под надзора на Окръжна прокуратура - Бургас ", уточни комисар Рачев.

" Всички потърпевши са откарани в болница в Бургас. Нямам информация дали лидерът на тира е измежду потърпевшите ", добави комисар Рачев.

Районът е бил отцепен навреме. " Осигурени са обходни направления за пътуващите в посока Бургас и в посока Айтос. Осигурили сме опция да се пропуща придвижването в двете направления, тъй че да се затрудним движещите се по път I-6 ", уточни още комисар Рачев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР