Бургас. В дните 30 и 31 юли (петък и събота)

...
Бургас. В дните 30 и 31 юли (петък и събота)
Коментари Харесай

Фестивалът „Sun Tribe Open Air” ще се проведе в парк „Росенец“ край Бургас на 30 и 31 юли

Бургас. В дните 30 и 31 юли (петък и събота) т.г. ще се организира дванадесетото издание на фестивала „ Sun Tribe Open Air ”- Сън Трайб. Това оповестиха от Общината . По традиция събитието се случва в последния уикенд на юли на поляната на парк „ Росенец ” в местността Отманли.

Фестивалът „ Сън трайб “ е неповторимо за района събитие, което събира актьори и аудитория от цялата страна и чужбина, и съчетава разнообразни форми на изкуство и спорт навън. Концепцията му включва две тематични вечери, като първата е отдадена на различни музикални групи в осъществяване онлайн и диджеи, а втората е напълно под знака на електронния тон.

Петъчната вечер (30 юли) ще звучи реге, дръм енд бейс и джънгъл устременост, като посетителите ще могат да се насладят на групи като „ Таралеща “ и „ Jahmmi Youth “ + брас секция, както и на редица диджеи. Втората вечер е отдадена на феновете на транс музиката, като зад пултовете ще застанат дузина актьори, измежду които Pacific, Iveta Green, Shrooms и други Атракция ще е присъединяване на VJ, който ще основава визуализации онлайн.

Освен музикалната стратегия, ще има и щандове за разнообразни ръчно направени произведения. Мястото е извънредно уместно за къмпингуване – на поляната има построени маси, огнища, подобаващи места за палатки и терен за спортни действия.

Близостта до хижа „ Странджа “ и основния път Бургас – Созопол обезпечават комфортен градски превоз – рейс № 5, както и тези, обслужващи направленията по южното черноморие.

Събитието се осъществя с финансовата поддръжка на Община Бургас по програмата за съфинансиране на културни планове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР