Бургас. Скъпи приятели, искам да ви благодаря за усилията, които

...
Бургас. Скъпи приятели, искам да ви благодаря за усилията, които
Коментари Харесай

Валери Симеонов, НФСБ: Доказахме, че сме хора на действието и изпълняваме ангажиментите си

Бургас. Скъпи другари, желая да ви благодаря за напъните, които положихте, за последователността, за всичко, което дадохте от себе си. Не единствено по време на предизборната акция, а и по време на работата на 44-ото Народно заседание. Смятам, че доказахме, че сме хора на действието и че изпълняваме поетите задължения “.Това съобщи водачът на НФСБ и лидер на " Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ " в Бургас Валери Симеонов при закриването на предизборната акция на обединението в Бургас. оповестиха от пресцентъра на НФСБ .

Патриотичната партия потегля за идния избор на 4 април с № 24 в бюлетината от знаково за нея място – църквата „ Свети Георги Победоносец “ в бургаския квартал „ Победа “. НФСБ първо спря градежа на джамия тук, а по-късно със лични средства издигна християнската обител, която на процедура пресече радикализацията на ромското гето.

Валери Симеонов изрази увереността си, че в 45-то Народно събрание ще участват прагматични и настоящи патриоти, които ще заложат на приходите, на безплатните медикаменти за лица до 18 година и хора над 65 година, на повишение на прага за регистрация на Данък добавена стойност от 50 000 на 100 000 лева и по всевъзможен метод ще подкрепят активността на дребния и междинния бизнес.

„ Сигурен съм, че това Народно заседание ще бъде по-ползотворно и ще е нов стадий от възраждането на нашата татковина. С убеденост и оптимизъм споделям – напред! 4 април е вдругиден - да си пожелаем триумф и да пожелаем триумф на всички наши сънародници, и на нашата обичана татковина “, заключи Валери Симеонов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР