Бургас ще бъде домакин на младежкия шах турнир Шахът -

...
Бургас ще бъде домакин на младежкия шах турнир Шахът -
Коментари Харесай

Бургас ще посрещне 100 шахматисти в турнир за борба срещу агресията

Бургас ще бъде хазаин на младежкия шах шампионат " Шахът - ключът към мир и предварителна защита на експанзията ", който ще се организира в Културен център " Морско казино " на 31 август от 10:00 ч. В шампионата ще вземат присъединяване 100 младежи на възраст сред 15 и 29 години, които по едно и също време ще играят на 50 шахматни дъски.
В шампионата ще вземат присъединяване юношески международни и европейски първенци, вицешампиони и носители на медали и оценки от бургаската школа. Поканени са представители на юношески организации, спортни клубове, студенти, възпитаници, поданици и посетители на Бургас.
През август и септември 2017 година ще бъдат проведени 7 районни шах шампионата под надпис " Шахът - ключът към мир и предварителна защита на експанзията " в София, Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Враца, Благоевград.
Като разследване осъществяването на план " Шах-мат на @гресията " ще бъде основана мрежа от шахматни клубове от цяла България, които да работят в посока на предварителна защита на експанзията измежду младежите посредством спорт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР