Бургас. С танци, песни, демонстрации по карате, театрални етюди, забавна

...
Бургас. С танци, песни, демонстрации по карате, театрални етюди, забавна
Коментари Харесай

Концерт ще се проведе на открита сцена „Охлюва“ в Бургас по повод откриване на новата учебна година за Центъра за подкрепа на личностното развитие в града на 27 септември

Бургас. С танци, песни, демонстрации по карате, театрални етюди, занимателна викторина и рисунка на асфалт от 17.00 ч. на 27 септември ще стартира концерт на открита сцена „ Охлюва “ в Бургас във връзка разкриване на новата образователна година за Центъра за поддръжка на личностното развиване (ЦПЛР) в града. При неприятни меторологчни условия събитието ще се организира в Културен център „ Морско Казино “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Най-големият център за деца и възпитаници в Община Бургас приема в групите си деца и възпитаници да се образоват гратис. Можете да запишете Вашето дете на занимания по изобразяване, в школа за осведомителни технологии, в Театрална школа „ Детско царство “, на занимания по БЕЛ за 7 клас, в група по лечебна физкултура, в групи по православно обучение, краезнание, в Школа по авио и ракетомоделизъм, в Детски фолклорен танцов отбор „ Радост “, НХ „ Трепетлика и ДФФ „ Шарени гайтани “.
Към ЦПЛР-Бургас ранноезиковото образование започва преди четири години под надпис „ Play and talk witх Echo “. Английски език се учи във всички детски градини и 1 клас в учебните заведения. Група за проучване на АЕ I-IV клас се образува в ЦПЛР-Бургас. Адресът на Центъра е: ул. „ Райна Княгиня “ 11, наоколо до ул. „ Богориди “. Заявления се подават по електронен път или на място на 2 етаж при уредници, както и на самото събитие от 17.00 ч.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР