Бургас. Проектът Посланици на здравето“, свързана с предаването на традиционни

...
Бургас. Проектът Посланици на здравето“, свързана с предаването на традиционни
Коментари Харесай

Бургас: Проектът „Посланици на здравето“ на ОУ „Васил Левски“ е отличен на 2-ро място в конкурс за извънкласни дейности

Бургас. Проектът „ Посланици на здравето “, обвързвана с предаването на обичайни познания посредством новаторски подходи, способи и средства, на ОУ „ Васил Левски “ в кв. " Горно Езерово " е отличен на 2-ро място измежду общо 120 плана за извънкласни действия на разнообразни учебни заведения в страната. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Това се случи по време на петдневния семинар на тематика „ Извънкласните и извънучилищните действия – за стабилно качествено образование, образование и развиване на децата и учениците “, проведен от Синдикатът на българските учители взаимно с Фондация „ Устойчиво развиване за България “ и Санаторно-оздравителен комплекс (СОК) „ Камчия “, под патронажа на Министерство на образованието и науката. Форумът е финален стадий на едноименния конкурс, който се организира за четвърта поредна година по самодейност на СБУ и тази година е на тематика „ Развиваща и подкрепяща просветителна среда – творчество, успеваемост, нематериалност “.
На семинара Дарина Кандарова – преподавател в ОУ „ Васил Левски “, кв. " Горно Езерово " показа двугодишната работа на учебното заведение по план „ Посланици на здравето “, обвързвана с предаването на обичайни познания посредством новаторски подходи, способи и средства.
По време на тържествената гала по награждаването на отличените в състезанието министърът на образованието Красимир Вълчев връчи на ОУ „ Васил Левски “, кв. Горно Езерово грамота за влиятелното ІІ-ро място от над 120 оферти в тази категория.
В семинара участваха над 220 учители и експерти, работещи в областта на извънкласната активност от детската градина до дванадесети клас, от центровете за личностно развиване и приобщаващото обучение, както и шефове, специалисти по обучение, научни служащи, преподаватели и студенти от педагогичен факултети на висши учебни заведения в България и чужбина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР