Бургас. При три машини за гласуване в област Бургас са

...
Бургас. При три машини за гласуване в област Бургас са
Коментари Харесай

При три машини за гласуване в област Бургас са възникнали проблеми, две от изборните секции преминаха на хартиено гласуване

Бургас. При три машини за гласоподаване в област Бургас са зародили проблеми. Това заяви за Радио " Фокус " - Бургас адв. Михаил Хаджиянев от Районната изборна комисия. Както стана ясно по-рано, първата изборна секция, която се наложи да премине на хартиено гласоподаване, е под номер 31 - в СУ " Св.св. Кирил и Методий " в Бургас. Причината е неналичието на смарт картите, нужни за стартирането на машината. До края на деня гласоподавателите в тази секция ще упражняват правото си на глас с бюлетини.

Втората секция, при която е зародил проблем, е под номер 117 и се намира в СОУ " Петко Росен " в бургаския ж.к. " Меден рудник ". Там също до края на изборния ден гласуването ще се прави единствено с хартиени бюлетини.

Проблем с една от двете налични машини е зародил и в секция в село Порой в община Поморие, където гласоподавателите ще продължат да упражняват правото си на глас с работещото устройство.

Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР