Бургас. Пол и Реми ще ви научат да ваете фигурки

...
Бургас. Пол и Реми ще ви научат да ваете фигурки
Коментари Харесай

Артистите Пол и Реми ще водят творческа работилница във Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас

Бургас. Пол и Реми ще ви научат да ваете фигурки с ръцете си на пясъчния фестивал в Бургас. Това оповестиха от Общината .

" Пол и Реми Хогарт са свободни актьори, които се влюбиха в Бургас и от няколко години ваят на неговия плаж статуи от пясък за наслада на дребни и огромни. Правят го зиме и лете, в делник и празник. Разхождащите се край морето хора са виждали по какъв начин те надарено оформят знаковите за нашия град котки, делфини, слънце, или пък облиците на Левски, светите братя Кирил и Методий… ", показват от Общината.

По покана на Община Бургас тази година Пол и Реми стават част от 14-ия Фестивал на пясъчните статуи. Всяка събота, от 10.30 и 11.00 ч., те ще водят креативна работилница. В особено обособено пространство на територията на фестивала Пол и Реми ще ви оказват помощ сами да създадете дребна фигура от пясък. Цената за присъединяване в уъркшопа е 5 лева, като той ще бъде с дълготрайност от 30 минути. Максималният брой участници е 15 души. Минималната позволена възраст е 6 години. Записването може да стане на място или с прозвъняване на 0888 219 335.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР