Бургас. На територията на град Бургас за изминалия 24-часов контрол

...
Бургас. На територията на град Бургас за изминалия 24-часов контрол
Коментари Харесай

Гл. инспектор Димитър Дачев, „Пътна полиция” – Бургас: За територията на града за изминалия 24-часов контрол на скоростта са установени 120 нарушения

Бургас. На територията на град Бургас за миналия 24-часов надзор на скоростта са открити 120 нарушавания. Това сподели началникът на бранш „ Пътна полиция ” при ОДМВР – Бургас основен контрольор Димитър Дачев по време на брифинг за даване на резултати от профилираната полицейска интервенция за надзор на скоростта, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . По думите му Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас разполага с 10 автоматизирани системи за надзор на скоростта, като се употребяват както стационарни, по този начин и мобилни устройства, които се разполагат в секторите, където са открити най-вече нарушавания.
„ Пътнотранспортните тежки катастрофи за началото на тази година са 44, с двама починали и 51 ранени, а за същия интервал на предходната година са били 57, с трима починали и 75 ранени и ясно се вижда, че към сегашния миг има намаляване “, уточни още гл. контрольор Дачев. Той добави, че нарушаванията стават най-често на пътните сектори, които подготвят да се позволяват такива, като това са всички прави прави, такива с възобновена пътна настилка и без трудности, като бул. „ Тодор Александор “, бул. „ Стефан Стамболов “, бул. „ Демокрация “, ул. „ Крайезерна “, както и на изходите на Бургас.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР