Бургас. На площад в Бургас Тройката“ се провежда първият голям

...
Бургас. На площад в Бургас Тройката“ се провежда първият голям
Коментари Харесай

Бургас: На площад „Тройката“ се провежда първият голям празник на здравето и спорта

Бургас. На площад в Бургас „ Тройката “ се организира първият огромен празник на здравето и спорта, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . Той стартира през днешния ден и ще продължи до 20 май. „ Работното време е от 10.00 до 20.00 часа. В тези часове ще се организират забавни спортни събития. Днес от 17.00 часа ще има фехтовален двубой, има и сърф тренажор и който желае може напряко да опитва да кара уиндсърф, стрийт фитнес. Хора от тима на легендата Йордан Йовчев също ще вземат участие “, сподели Ники Алеков, който работи във компания за образуване на фестивали, която е основател на това издание.
По думите му в границите на програмата се ще има редица надпревари по набирания и специфични извършения. А на специфични щандове се показват био изложители от цялата страна, като оферират артикули за за хранене и спорт, като спортна екипировка и хранителни добавки.
„ Идеята на този фестивал е да покажем на хората какви типове спорт може да практикуват и ще имат опция да се запишат – както децата, по този начин и възрастните. Бургас да вземем за пример е с отлични условия за уиндсърф. Засега има голям интерес от поданици и посетители на града “, добави Алеков.
Веселина НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР