Бургас. Людмил Киров ще продължи да води Нефтохимик и в

...
Бургас. Людмил Киров ще продължи да води Нефтохимик и в
Коментари Харесай

Людмил Киров остава треньор на Нефтохимик, отбора се готви за мача с Лудогорец

Бургас. Людмил Киров ще продължи да води Нефтохимик и в идната среща от 33-я кръг на Втора лига против Лудогорец II, която се явява и предпоследна преди привършване на сезона и последна домакинска. Президента на клуба Анелия Златкова, цялото спортно-техническо управление, футболистите и голямата поддръжка от последователите съумя да разубеди Киров да остане на поста и да приключи този напредък, който реализира в тима.

Спортно-техническото управление също се резервира, като единствената смяна е освобождението от служба на Манол Иванов като Изпълнителен шеф и на негово място бива назначен Росен Емилов, който има опит на същата служба.

За идната среща на следващия ден против втория тим на първенеца на България Лудогорец излизаме мобилизирани и подготвени за победа. За страдание няма да можем да разчитаме на капитана Николай Костов, който беше контузен в предходната среща, както и на Даниел Георгиев. Очакваме поддръжката на нашите последователи и цялата бургаска общност, показа пред нас спортния шеф Николай Маринов.

Срещата сред Нефтохимик и Лудогорец II е на следващия ден /неделя/ от 18:00 часа на стадион „ Ефбет Арена “ (Лазур) гр.Бургас.
Билети ще се продават на касите на стадиона час и половина преди началото на срещата, а те ще бъдат на цена от 5 лева
За пенсионери: 2.50лв
За деца, само че с компаньон: БЕЗПЛАТНО
За ВИП бранша /ложа/: 10лв
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР