Бургас. Кметът на Община Бургас Димитър Николов поздрави и връчи

...
Бургас. Кметът на Община Бургас Димитър Николов поздрави и връчи
Коментари Харесай

Бургас: Кметът Димитър Николов поздрави волейболистите на „Нефтохимик 2010“, които в един сезон спечелиха суперкупата, купата и шампионската титла

Бургас. Кметът на Община Бургас Димитър Николов поздрави и връчи награди на волейболния тим „ Нефтохимик 2010″, който в границите на един сезон завоюва суперкупата, купата и шампионската купа, съобщи Радио „ Фокус “ – Бургас . Церемонията по връчването на премиите се състоя в Заседателната зала на Общината. Кметът пожела триумф на тима.
„ Това е исторически миг. За първи път три в едно – суперкупата, купата и шампионската купа. Благодарни сме на управлението. Разговаряхме и с управлението на Лукойл-България. Те изрично потвърдиха, че не престават финансовата поддръжка за идващия интервал. Имаме и позитивно отношение от още няколко компании, които ще се включат, с цел да можем да притеглим още качествени състезатели. Във връзка с този триумф на майската сесия Община Бургас ще внесе в допълнение решение за финансова поддръжка за летния сезон в клуба. Ние станахме столицата на волейбола в България “,каза още кметът Николов.
На събитието участваха заместител кметовете на Бургас – доктор Лорис Мануелян и Красимир Стойчев, бургаските волейболисти, треньорът на тима Найден Найденов и мениджърът Огнян Томов. Найденов благодари на кмета и на Община Бургас за цялостната поддръжка и сервира своя подарък – златен требъл с Община Бургас.
„ Надявам се с всеобща ваша помощ и на спонсорите да изградим един в действителност по-силен тим, с който да продължим да радваме спортната общност на Бургас. Да бъдем същинска реклама на града, освен в България, само че и в Евротурните. Дано тези прелестни момчета останат тук и идната година с още няколко попълнения и да изградим подобен тим, който да ни разреши да реализираме тези триумфи “каза Найденов.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР