Бургас е домакин на двудневна IT конференция, наречена Digital4Burgas, която

...
Бургас е домакин на двудневна IT конференция, наречена Digital4Burgas, която
Коментари Харесай

В Бургас стартира IT конференцията Digital4Burgas

Бургас е хазаин на двудневна IT конференция, наречена Digital4Burgas, която се организира в Конгресния център на пристанището. Това е четвъртото издание на събитието, което събира водещи специалисти и компании в региона на осведомителните технологии като A Data Pro, Releva.io, NEXT BASKET, Orbis Digital Services, Design Expert, SuperHosting и други.

На формалното разкриване участва зам.-кметът по стратегическо развиване и екология, цифровизация и акомодация към измененията на климата Весна Балтина, която приветства участниците.

„ През последните няколко години и изключително по време на КОВИД рецесията ние като администрация осъзнахме, че би трябвало по нов и друг метод да предоставяме услугите на нашите жители и да поддържаме по нов метод бизнеса, който желае да реализира активност в Бургас. Преди всичко би трябвало да се отнасяме с внимание и грижа към това, което донася добавена стойност за нашия град. Вашата промишленост е тази, която би имала една доста добра и позитивна добавена стойност към полезностите на нашия град и нашата екосистема “, сподели пред участниците в събитието Весна Балтина.

В първия ден от програмата ще се прегледат въпроси, свързани с електронната търговия. Лекциите стартираха с презентация за Европейската мрежа за поддръжка на бизнеса, на която е член и Бургас. Тя подкрепя фирмите да получават достъп до интернационалните пазари и създава цифрови решения за поддръжка на бизнесмените. Във втория ден акцентът ще бъде върху технологиите и нововъведенията в сектора.

Digital4Burgas има за цел да основава условия за шерване на експертни познания, да усъвършенства изискванията за правене на бизнес и да донесе стойност за стопанската система.

По време на актуалното издание на Digital4Burgas ще бъдат показани нови лектори, ще се показват основни тематики за бизнеса и ще бъде обърнато внимание на въпросите, свързани с нови технологии, нововъведения и онлайн търговията.

Партньори на самодейността са Община Бургас, DigiHub, Индустриален и логистичен парк - Бургас.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР