ВАШИНГТОН (АП) — Федерален апелативен съд в сряда отхвърли предложението

...
ВАШИНГТОН (АП) — Федерален апелативен съд в сряда отхвърли предложението
Коментари Харесай

Бивш информатор на ФБР, обвинен в лъжа за Байдън, трябва да остане в затвора, правилата на апелативния съд

ВАШИНГТОН (АП) — Федерален апелативен съд в сряда отхвърли предлагането за освобождение от пандиза на някогашен осведомител на ФБР, който е упрекнат в производство на скица за подкупи за милиони долари, включваща фамилията на президента Джо Байдън.

Адвокатите на Александър Смирнов настояха основаният в Калифорния 9-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати да анулира заповедта на арбитър от по-ниска инстанция мъжът да остане зад решетките, до момента в който чака процеса.

Но тричленен правосъден състав от 9-ти окръг сподели, че по-долният съд е бил прав да заключи, че Смирнов има риск от бягство и няма условия за освобождение, които рационално да подсигуряват, че той ще се появи в съда.

Апелативният съд също отхвърли настояването на Смирнов за краткотрайно освобождение, за което упорстваха неговите юристи, с цел да може да се подложи на очна интервенция за глаукома.

Смирнов беше задържан през февруари по обвинявания, които го упрекват, че е споделил погрешно на служителя си от ФБР, че ръководители от украин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР