Бургас. Бургас се включва в глобалното събитие в подкрепа на

...
Бургас. Бургас се включва в глобалното събитие в подкрепа на
Коментари Харесай

Бургас: Градът се включва в глобалното събитие в подкрепа на хората с гръбначни увреждания

Бургас. Бургас се включва в световното събитие в поддръжка на хората с гръбначни увреждания – Wings for Life World Run. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Всяка година десетки хиляди по целия свят излизат за тичане в един и същи ден и час, а на 6 май към тях ще могат да се причислят и хората в Бургас. В морския град Wings for Life World Run ще се случи с помощта на Васил Динев, който се занимава с рисков триатлон и тичане на ултра дълги дистанции.
Стартът на бургаското тичане ще бъде ситуиран при Пантеона в Морската градина. Трасето ще бъде с дължина от 5 км. То е известно на включващите се в постоянните бягания 5kmrun.
Бягането в Бургас, както и на всички места по света, стартира в 14:00 часа (11:00 UTC). За да се включат в него, искащите би трябвало да смъкват приложението Wings for Life World Run App, което ще регистрира какъв брой километра е съумял да избяга всеки участник преди да бъде настигнат от виртуалния край. Регистрацията в приложението изисква възнаграждение на такса от най-малко 8 евро, 100% от които отиват в интерес на фондация Wings for Life, подпомагаща разнообразни клинични изследвания и медицински проучвания, които целят да открият лек против контузиите и увреждания на гръбначния дирек.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР