Буреносен скандал е избухнал между Мира Добрева и стопаните на

...
Буреносен скандал е избухнал между Мира Добрева и стопаните на
Коментари Харесай

Някой лъже: Мира Добрева се забърка в буреносен скандал СНИМ...

Буреносен скандал е избухнал сред Мира Добрева и стопаните на хижа " Рилски езера ". Миналия уикенд звездата на Българска национална телевизия отиде на поход, след което се оплака в обществените мрежи от неприятно отношение по отношение на нея и домашния й любим - осиновеното от нея куче Майло.

По думите на Мира, тя и четириногият й другар не са били позволени в хижата, макар разразилата се стихия, написа " Пик ".

" Един час в окото на бурята. Пред вратата на българска хижа. Когато си в планината. Когато забрули злокобен вятър и капки дъжд се забиват като стрелички в лицето ти. Когато спрат лифта, поради стихията на открито ", споделя Добрева във видео, оповестено в обществените мрежи.

" Когато не ти разрешат да влезеш вътре. Защото си с куче. Тогава се питаш по какъв начин е вероятен подобен конфликт сред величието на природата и нищожеството на индивидите. Хижа " Рилски езера ". Хижари със златни ланци и спортни екипи. Не Ви прави чест ", разказа прекарванията си разочарованата водеща.



Реакцията на хижарите не закъсня и също в обществените мрежи, те предоставиха и своята версия за случилото се.

" Жалко е, че тъкмо публицисти се възползват от известността си, с цел да популяризират погрешна информация. В обществените медии и някои жълти уеб сайтове беше тиражирана погрешна информация, че сме отказали заслон от дъжда на три дами и кучето им. Истината е, че те желаеха да влязат в столовата, в която по разпореждания на РЗИ не се позволяват животни (независимо от породата и тежестта им).

Обяснихме им, че няма по какъв начин да посетят зоната за хранене, само че може да останат в скиорната. И ПОДСЛОН ИМАХА! Това предложение явно е било под равнището им, тъй като, откакто прекараха в хижата известно време, са създали свои фотоси немили-недраги пред хижата. И не, не е нашата дума против тяхната. Записите от камерите споделят всичко. Правилата са за всички и хижите от време на време не могат да отговорят на високите упования на някои туристи ", гласи формалната позиция на стопаните на хижа " Рилски езера ", оповестена в страницата им във Facebook.



" Няма никаква дезинформация! За първи път слушам за скиорна… никой не е приказвал с мен или с хората, с които бях къде да изчакаме. Казаха просто - на открито! Не сте били там, не си позволявайте да ми казвате, че кривя обстановката, тъй като бяхме четирима индивида и имам очевидци за всяка написана от мен писмен знак. " Хижарите " ни изгониха, тъй като бяхме с куче. Точка. Стояхме на открито, под гръмотевичната стихия. Точка ", добави Добрева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР