Бунт в градския транспорт на Пловдив. Шофьори и кондуктори в

...
Бунт в градския транспорт на Пловдив. Шофьори и кондуктори в
Коментари Харесай

Протест на шофьори от градския транспорт в Пловдив

Бунт в градския превоз на Пловдив. Шофьори и кондуктори в една от превозваческите компании заплашиха да спрат работа. Настояват до края на седмицата да получат парите, които им дължи работодателят им.



Управителят на компанията Веселин Тошков изясни, че става въпрос единствено за ваучери за храна на стойност от по 200 лв.. Не са били дадени за 3 месеца обратно.

Тошков упрекна Общината за обстановката. Винаги се вършат планове в една компания. От постановленията, които се издадоха предходната година за подкрепяне на транспортния отрасъл, средствата към момента ги няма при нас. Общината дължи общо за всички превозвачи към 240 000 лв.. Сериозният % от тях са за сдружението, което ръководя. С тези средства бих изчистил тези проблеми. Тези средства трябваше да бъдат разпределени при започване на годината, а през март да бъде оповестен методът за разпределение, сподели Тошков.

Георги Стоилов, шефът на Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза, отхвърли обвиняванията, че общината да дължи пари на компанията за осъществяването на градските транспорти. Дължим им за друга част от отговорностите – междуселищните транспорти, съобщи Георги Стоилов.

***Сн. Нова тв
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР