Заповядайте този четвъртък, 30 май 2024 г., на Сцената на

...
Заповядайте този четвъртък, 30 май 2024 г., на Сцената на
Коментари Харесай

Росица Якобс представя втората си книга на Пролетния панаир пред НДК

Заповядайте този четвъртък, 30 май 2024 година, на Сцената на културната стратегия на Пролетния панаир на книгата в градинката пред НДК, където от 18:00 до 18:45 ч. създателят на „ Умрях, с цел да пребивавам “ Росица Якобс ще показа своята втора книга – „ 12 предписания за благополучие “.

Понякога, най-често в години на обезсърчение и духовна беднотия, Бог ни праща посланици. Някои от тях безусловно ги връща от другото измерение оттатък гибелта, с цел да оказват помощ на обърканото човечество да откри още веднъж Пътя. Росица Якобс е един от тези избраници. В биографичната си книга „ Умрях, с цел да пребивавам! “, преиздавана неведнъж, дръзката жена споделя за прекарванията си оттатък гибелта и за своята жестока борба с обичайна медицина.

С дълго чаканата втора книга „ 12 предписания за благополучие “, която написа по гледище на читатели, тя ни напомня, че сме в това тяло, с цел да претърпяваме в наслада своята история и ни разказва в детайли божествените предписания за благополучие.

След представянето ще имате опция както да си поговорите с създателя, по този начин и да вземете подпис. И двете книги на Росица Якобс може да намерите на щанда на Списание 8 в шатра № 51 по време на панаира или в онлайн магазина ни.

Цялата културна стратегия на панаира може да разгледате тук.
Работното време на ревюто е: 24 май – 2 юни, 10:00 – 20:00 ч.


Купете книгата тук

Купете първата книга на Росица тук

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР