Бум на патриотичните татуировки в Украйна.С навлизането на четвъртата седмица

...
Бум на патриотичните татуировки в Украйна.С навлизането на четвъртата седмица
Коментари Харесай

Бум на патриотичните татуировки в Украйна

Бум на патриотичните татуировки в Украйна.

С навлизането на четвъртата седмица на войната в Украйна от ден на ден зачестяват и надписите с герба на Украйна върху билбордовете.

В студио за татуировки в Лвов има опашка от гости, предава. Всеки желае да постави на рамото или на друга част от тялото си герба на Украйна, както и други патриотични знаци и знаци.

Една от искащите е Олена Барлевич, който е решила да постави на ръката си боен аероплан, символизиращ отбраната на страната й.

Разказва, че по този метод показва съпричастност към ужаса в Украйна и дава мощ както на нея, по този начин и на околните й. Олена е на мнение, че това е доста значим интервал от историята на Украйна, който ще остане в историята и по тази причина би трябвало да се увековечи на ръката й.

Юри Кобрун работи в печатница за направа на билбордове. Разказва, че си помислил когато Русия е нахлуха в Украйна, че е нямало повече смисъл да развива същата активност. Оттогава обаче е разкрил много изобретателен метод да поддържа украинската войска и всеки, пристигнал да пази страната му. Вместо реклами, Кобрун прави мотивиращи известия, които принтира за билбордове.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР