БулфотоС остра декларация излязоха от НФСБ на Валери Симеонов:Етническата партия ДПС

...
БулфотоС остра декларация излязоха от НФСБ на Валери Симеонов:Етническата партия ДПС
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Слави даде предимство на ДПС. Дадоха на Ердоган да определя живота в България

Булфото

С остра декларация излязоха от НФСБ на Валери Симеонов:

Етническата партия ДПС получи безспорно преимущество

„ ИТН “, подкрепени от „ Демократична България “ и „ Изправи се! Мутри вън! “ постановиха премахването на ограниченията за броя секции в страни, извън Европейски Съюз. Етническата партия ДПС получи безспорно преимущество с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция, пишат в нарочна декларация патриотите от НФСБ. 

Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях - Шоуто на Слави и така нататък нови партии върнаха думата на Ердоган да дефинира живота в България и на Движение за права и свободи като основен фактор за ръководството на страната ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се управлява и провежда от турската страна. И вносителите на измененията в Изборния кодекс го знаят.

Да напомним ли изборния туризъм и керваните с автобуси на хора, които не знаят кой и по какъв начин им е платил билета, с цел да дойдат?

Масовото гласоподаване под строй от хора, които не знаят какво вършат в секцията, най-малкото, тъй като не знаят български?

Злоупотребите и операциите с мъртвите души, които ГРАО в България не може да управлява?

Да напомним ли, че през 2011 година от Турция наляха 8 хиляди гласа за партията на Корман Исмаилов и Мария Капон (днес „ ново лице “ от „ Изправи се! Мутри вън! “)? А за Движение за права и свободи останаха над 50 000 гласа?

Единственото в демократичната история на България след 1990 г. анулиране на избори от Конституционния съд в 23 секции в Република Турция през 2010 година?

През 2015 година НФСБ спряхме мераците на турската страна да диктува вота на  българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35.

През 2017 година партиите от „ Обединени патриоти “ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на „ Обединени патриоти “, ЦИК одобри декларациите да се подписват персонално в секциите, с цел да се спре безконтролното гласоподаване под строй.

Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните ползи в услуга на Движение за права и свободи.

НФСБ е изрично срещу направените промени в Изборния кодекс. Те са проява на национално изменничество - дават опция на Движение за права и свободи и Турция да дерибействат в българския Парламент!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР