БулфотоМного събития са подготвени за празника на Варна днес 15

...
БулфотоМного събития са подготвени за празника на Варна днес 15
Коментари Харесай

Денят на Варна започна без кмета Портних

Булфото

Много събития са готови за празника на Варна през днешния ден 15 август.

По традиция  денят стартира с тържествената архиерейска Света литургия в Катедралния храм „ Успение Богородично ". Веднага след края на службата беше тържествено повдигнат флагът на града на пл. " Св. св. Кирил и Методий ".

Впечатление направи, че кметът на Варна Иван Портних отсъства.

Това не попречи на честванията да започват по традиция.

Цял ден в разнообразни точки на града ще бъдат извършени спортни и културни събития. Арт апаратура „ Нов живописен взор към улица „ Дръзки “ се откри на празника на Варна. Автор на плана е художникът Армен Шаумян, основател на розовите очила, които бяха сложени в парка на Аспарухово, и на статива с рамка в Морска градина.



В направата и монтажа на въздушната част се включи Юри Георгиев, уредник на Фестивала на хвърчилата. Арт инсталацията включва разнообразни декоративни детайли, решени в розово-жълто-синя гама.

В началото и края на улицата, над пешеходната част, са ситуирани хвърчила с форми на морски жители, лампите са декорирани с цветни винили. От 12 ч до 14 ч. трите заведения на същата улица ще оферират на гостите си второ гратис кафе. Обектът може да бъде прегледан до 1-ви октомври.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР