БулфотоБившата шефка на новините на Нова тв Дарина Сарелска сега

...
БулфотоБившата шефка на новините на Нова тв Дарина Сарелска сега
Коментари Харесай

Дарина Сарелска: В САЩ скандалът на деня е, че министър на Тръмп помолил един от НСО-то да разходи кучето му. Разследват Помпео за това

Булфото

Бившата шефка на новините на Нова тв Дарина Сарелска в този момент преподава публицистика и връзки в Университета в Тенеси в Съединени американски щати.

Тя написа забавен пост, който се популяризира в обществената мрежа:

" Здравейте, тулупи! Понеже продължавате да сте неблагодарни късметлии, ето ви абсурдът на деня оттатък океана- сравнявайте и нима оцените какъв брой сме напред. Значи там проверяват обичания министър на Тръмп за това, че....помолил един от НСОто си да му разноски кучето. Онзи ми ти непризнателен хрантутник, вместо да благодари и да върви да изпикае псето, взел че се оплакал, че видиш ли, не му било работа. Американските данъкоплатци, разбираш ли, не му били плащали за това. Ще кажете, е да си приказва, кой ще се занимава с него да клати стабилността. И ще сте прави, тъй като сте късметлии. Там обаче каръците взели, че му се вързали на провокацията, че образували и инспекция против държавния секретар Помпео. Слава Богу, последният знаел на кого да даде скъпи инструкции, и Тръмп небрежно мачка инспекцията и уволнява проверяващия. И като го питат публицисти (сигурно от кръга Капитал): Що уволни индивида? Той вместо да каже, че не помни, вика: Ами щото Помпео ме помоли. Той, вика, е ангажиран да избавя света Помпео, какво сте се разпискали? Помолил бил вика, за услуга. Ами кой, вика, да му мие чиниите, като жена му не е у дома. И така- заплашителен скандал. Сега, ще кажете- ето един политик на място, и американците са късметлии. Така е, ясно, че всички от нас гледат и се учат. Просто кажете едно благодаря!



 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР