Булфото, архивПравителството ще обсъди доклада за състоянието на отбраната и

...
Булфото, архивПравителството ще обсъди доклада за състоянието на отбраната и
Коментари Харесай

Правителството ще обсъди доклада за състоянието на отбраната и въоръжените сили на България през 2017 г.

Булфото, списък

Правителството ще разиска отчета за положението на защитата и въоръжените сили на Р България през 2017 година Това планува първата точка от дневния ред на министрите за днешното постоянно държавно съвещание. Точката е импортирана от вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов. Кабинетът ще гласоподава и спомагателни разноски по бюджета на Министерството на правораздаването за 2018 година. Министрите ще дефинират и спечелилия състезанието участник за концесионер на морски плаж „ Слънчев ден “, община Варна, област Варна, написа Фокуснюз.

Точката е импортирана от министъра на туризма Николина Ангелкова. Правителството ще прегледа разпоредба за условията за установяване на финансово-икономическите детайли на концесията. Предложението е импортирано от вицепремиера по икономическата и демографската политика Валери Симеонов.

Кабинетът „ Борисов “ 3 ще гласоподава план на разпореждане за промени на Наредбата за изискванията и реда за използване на схеми за даване на плодове и зеленчуци и на мляко и млечни артикули в образователните заведения – скица „ Училищен плод “ и скица „ Училищно мляко “, призната с постановления на Министерския съвет от 2016 година Министерският съвет ще прегледа план на закон за промени в Закона за отбрана от шума в околната среда, импортиран от министъра на опазването на здравето. Министрите ще прегледат план на Закон за киберсигурност, импортиран от вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР