Букмейкъри и ММА бойци определиха Благой Иванов - Багата като

...
Букмейкъри и ММА бойци определиха Благой Иванов - Багата като
Коментари Харесай

Букмейкъри и бойци отписаха Багата

Букмейкъри и ММА бойци дефинираха Благой Иванов - Багата като новобранец за идния мач против звездата Жуниор дос Сантош - Циганина (Браз). Двамата ще се бият на 14 юли в Бойси (САЩ). 5-рундовата борба ще бъде главен дуел на галавечерта. Сблъсъкът ще бъде дебют за 31-годишния българин в най-популярната ММА организация на планетата UFC.

Заложните къщи дадоха коефициент от 1.60 за триумф на бразилеца. Ставката на Багата е 2.40, което не е чак толкоз огромна разлика. Доста по-категорично се изрекоха част от водещите бойци на UFC.

" Жуниор ще завоюва - разгласи американецът Джеймс Вик (13 победи и 1 загуба). - Вероятно ще го нокаутира. Виждал съм Багата да се бие и е много разпръснат. Жуниор е доста бърз и атлетичен и има хубава отбрана от тейкдауни. Шансовете на Иванов са да вкара някой мощен десен крос. "

По сходен метод реагира и атрактивният нокаутьор Кевин Ли.

" Много огромен почитател съм на Дос Сантош. Ще крещя за него - означи Ли. - Той може да се натресе на товарен трен. Не знам доста за Благой, само че щом го пускат против Дос Сантош, значи не е инцидентен. "

Джъстин Скогинс счита, че ключът за успеха ще бъде по-добрият бокс на Дос Сантош.

" Нямам доста информация за Благой - прибавя звездата в тежка категория Къртис Блейдс. - Има добър връх. Това е добър мач за Жуниор, с цел да може да се оттърси от дългата пауза. "

Циганина, както се назовава самият южноамериканец, няма желание да подценява Багата.

" Той беше първенец в друга организация, само че не мисля да се вардя от нещо характерно - изясни Дос Сантош. - За мен най-важното е да се вгледам в себе си. "

Бразилецът има и спомагателен претекст. Той беше заловен с допинг предишното лято и предприе дълга борба, с цел да потвърди своята непорочност. Според самия Дос Сантош разноските около процеса възлизат на 6-цифрена сума.

bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР