BtvНе дадохме възможност на хората да ни подкрепят, отбеляза зам.-председателят

...
BtvНе дадохме възможност на хората да ни подкрепят, отбеляза зам.-председателят
Коментари Харесай

Кирил Добрев след евровота: Сгрешихме на много места

Btv

Не дадохме опция на хората да ни поддържат, означи зам.-председателят на Българска социалистическа партия

Да изпуснеш за следващ път успеха доста боли, показа Кирил Добрев от Българска социалистическа партия в предаването „ Тази неделя ”. По-голям зложелател от ГЕРБ е ниската изборна интензивност, уточни още той.

Имаше доста места на които сгрешихме - стартът на акцията, безкрайните кавги, в които непрестанно участвахме – и вътрешнопартийни и външни, уточни като аргументи за резултата на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Не дадохме опция на хората да ни поддържат, означи той.

Моментът с редено на листата е доста противоречив за Българска социалистическа партия. С името на Станишев вървят най-малко 10 загуби и против ГЕРБ даже, разяснява още Добрев.

От цялата работа завоюва единствено Сергей Станишев, тъй като той си изкара преференции от вътрешнопартийния избор, разяснява още Добрев. Никой не върви на посетители на хора, които непрестанно се карат, уточни той.

За оставката на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, той уточни, че след всички загуби на Българска социалистическа партия обратно във времето няма нито една оставка, а в този момент тя внася нов жанр в политиката.

„ Следват вътрешнопартийни истории – уповавам се да проявим разсъдък тъй като има малко време до локалните избори ”, добави Кирил Добрев.

По думите му в случай че изборите бяха локални, Българска социалистическа партия щеше да има балотаж в 200 общини. „ Ако резултатът ни беше неприятен, Бойко Борисов нямаше да прави чистка в ГЕРБ ”, уточни още Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР