бТВ Музикантът-зъболекар Коцето -Калки шокира зрителите с новата си визия. Той

...
бТВ
Музикантът-зъболекар Коцето -Калки шокира зрителите с новата си визия. Той
Коментари Харесай

Covid принуди Коцето-Калки да се раздели с дългата си коса

 бТВ Музикантът-зъболекар Коцето -Калки шокира феновете с новата си визия. Той се появи в известно тв предаване с къса коса, а неговите почитатели им трябваха няколко минути, до момента в който го разпознаят. 

Певецът е отрязал дългата си коса, която през годините беше трансформирал в негова емблема. Той не остави феновете дълго да се чудят на решението му и изясни каква е повода да се раздели с дългата си грива. 

Реших да направя рестарт на системата. Мисля, че би трябвало да одобряваме новото и да се обновяваме бързо. Освен това е много по-хигиенично в Covid-условията, а медиците сме на фронт-линията, тъй че се постанова да взимаме и крайни ограничения “, разясни той. 

Д-р Костадин Георгиев пусна коса още при започване на музикалната си кариера, до момента в който бе студент по медицина, когато участваше в небезизвестната група " Медикус ". В обществените мрежи се появиха и тайни теории по отношение на смяната. Някои допускат, че Калки е бил заставен да отреже русите си коси. Някои считат, че косата му е почнала да капе и той не е имал различен избор, с изключение на да се подстриже и да не става за смях пред феновете си, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР