bTV Жилището на спортния журналист на bTV Петър Бакърджиев беше обрано

...
bTV
Жилището на спортния журналист на bTV Петър Бакърджиев беше обрано
Коментари Харесай

Обраха жилището на известен спортен журналист от bTV

bTV Жилището на спортния публицист на bTV Петър Бакърджиев беше обрано по празниците. Семейството, което живее в Горна Малина, схваща, когато се прибира вкъщи на 1 януари.

Откраднати са техника и бижута на брачната половинка му. От съседите са отмъкнати най-вече бижута.

Има версия, че обирът е станал на 29 декември, когато е обрана  и прилежащата къща, сподели Пепи Бакърджиев в предаването " Тази заран " по bTV.

По думите му има съмнение кой е причинителят. " Човекът съвсем е прочут, чества имен ден в края на октомври, съвсем всички в Горна Малина го знаят. Хората в селото ми описаха цялата му биография. Бил е в пандиза 3 години, пуснали са го преди 2 месеца. 3 години не е имало едно пипане в къщите, а в последните 2 месеца има трето или четвърто ", съобщи Бакърджиев.

" Всички би трябвало да единни и когато има подобен случай, той да бъде решен по някакъв метод. Очевидно едно село от 1000 души е унизено от един човек. Не може да няма някаква реакция. Това се случва и на други места ", акцентира спортният публицист на bTV.  

Той е безапелационен, че в такива обстановки наложително би трябвало да се обаждаме на полицията, а не да си мислим, че не можем да разчитаме на нея.

Пред bTV комисар Димитър Кошов – зам.-началник отдел " Криминална полиция " към ГДНП, разяснява, че по случая е формирано досъдебно произвеждане, построени са версии, по всяка от които се работи.

Той увери, че към всеки случай на посягане се подхожда съществено и дейностите по следствието са професионални.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР