bTV Горски надзирател беше пребит в Гоцеделчевско. Той бил нападнат в

...
bTV
Горски надзирател беше пребит в Гоцеделчевско. Той бил нападнат в
Коментари Харесай

Бракониер преби горски в Гоцеделчевско

bTV Горски надзорник беше пребит в Гоцеделчевско. Той бил атакуван в тил и е със строшен крайник и голям брой рани по главата. Дафко Мърваков, който сега е в болница, твърди, че е пребит от нарушител.

Това се е случило на 23 ноември вечерта, откакто се е прибрал в с. Баничан.

Мърваков уточни името на Карамфил Славчев, който по думите му бракониерства непрекъснато.

Около 20 ч. пострадалият е взел от ремонт моторна резачка в сервиз покрай дома си и тръгнал да се прибира. След няколко крачки обаче чул чупене на дърво.

" Продължих 1-2 метра, обърнах се и видях, че лицето се е засилило към мен с дървена греда. Вдигна гредата и замахна, аз подвигнах резачката да се предпазя и това ме избави от първия удар. Завърза се битка сред нас. Аз побягнах, само че след 5-6 метра той ме застигна, удари ме откъм гърба, паднах и бях ударен в крайници. Загубих схващане в един миг, не помня за какъв брой време ", описа пострадалият.

" Казах си, че просто би трябвало да ставам, тъй като той ще ме убие. Той счупи резачката, след което към този момент от близката механа излезе кръчмарят, който пристигна доста уплашен ", добави той. По думите му битката е траяла 15 минути.

Мърваков посочи, че са чакали кола за спешна помощ, пристигнала и полиция, а причинителят по думите му си е тръгнал. По информация на bTV късно нощес побойникът е арестуван.

Според пострадалия посоченият за причинител на побоя нямал шофьорска брошура, а управлявал три автомобила.

Мърваков означи също, че е получавал закани.

В момента казусът е предаден на прокуратурата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР