БТВ Бойко Борисов обича Слави, защото премиерът в оставка нямаше да

...
БТВ
Бойко Борисов обича Слави, защото премиерът в оставка нямаше да
Коментари Харесай

Нидал Алгафари обясни защо Бойко Борисов обича Слави

 БТВ Бойко Борисов обича Слави, тъй като министър председателят в оставка нямаше да е този, който го познаваме, в случай че не бяха Трифонов и екипът му. В предаването му от един добър военачалник го направиха Супермен. Това сподели в студиото на " Тази събота и неделя "  по bTV писателят и политически PR Нидал Алгафари, който бе създател и режисьор на студентската стратегия " Ку-Ку ".

" Навремето имахме партия " Ку-Ку ", която бе единствената неразрешена от Конституционния съд с мотивацията, че в заглавието си съдържа гнездов паразитизъм``, добави продуцентът Евтим Милошев, който е един основателите на " Ку-Ку "  и " Шоуто на Слави ".

Те допълниха, че мощната фигура в партията по това време е бил Петър Курумбашев, а в листите са взели участие " футболистите от 94 година ", борци, стрелци.

Алгафари показа, че за последните 20 година се е виждал с Трифонов два пъти, когато го е канил в предаването си и добави, че той се е затворил в доста стеснен кръг.

Феноменът на българската телевизия и политически живот доста от дълго време спря да поддържа връзка с най-близките си. Първият човек, който го предложи да влезе в предаването, бе Август Попов, знам, че доста отдавана те не беседват, с Влади Въргала, който също доста му оказа помощ в първите му стъпки, също не си поддържат връзка, с Камен Воденичаров доста дълго време бяха разграничени, с Евтим Милошев много дълго бяха разграничени също, добави писателят.

Милошев добави, че общественото му наличие е развой, който се следва тъкмо и ясно и няма случайности.

" Слави Трифонов е човек, който от нищото съумя да стигне едни изключителни върхове, той съумя да премине през мутрите на СИК и ВИС и през политическия живот``, сподели Алгафари.

Той добави, че силата на Трифонов е била в говоренето и тази мощ сега е заключена, което не е вярно.

Може би тъй като множеството от нещата, които ги е споделил Слави, са изписвани на аутокю от 7-8 души. Ако внезапно той би трябвало да приказва сега, може да се окаже в доста мъчно състояние, тъй като не идват толкоз бързо хрумките, счита Алгафари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР