bTV За поддръжката на пътя край Пазарджик, където във верижна

...
bTV За поддръжката на пътя край Пазарджик, където във верижна
Коментари Харесай

АПИ: Фирмата, която поддържа пътя край Пазарджик е закъсняла с опесъчаването

bTV За поддръжката на пътя край Пазарджик, където във верижна злополука починаха пет души, дава отговор компанията " Пътища - Пловдив ". Това съобщи за bTV шефът на Агенция " Пътна инфраструктура " Светослав Глосов.

 От АПИ оповестиха, че екипите на компанията, наета да поддържа региона, са излезли да работят тази заран с няколко часа забавяне. Глосов добави, че ще се направи цялостна инспекция на компанията.

  " Ще проверим компанията и в случай че те не са си изпълнили изискванията, ще бъдат глобени. Такива инспекции се вършат регулярно на пътноподдържащите компании, само че няма човек, който непрекъснато да следи по кое време са изчезнали да си свършат работата. Ние го откриваме постфактум ", сподели Глосов.

 Директорът на Пътната организация добави, че рано сутринта в региона е имало гъста мъгла и минусови температури, което бързо води до заледявания. При сходни условия машините, които поддържат трасето е трябвало да излязат да работят в 3 ч. сутринта, по предварителна информация - те са го създали в 6 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР