bTV обяви нова смяна на най-високо мениджърско ниво, като смени

...
bTV обяви нова смяна на най-високо мениджърско ниво, като смени
Коментари Харесай

bTV сменя финансовия си директор и връща Боян Калчев на поста

bTV разгласи нова промяна на най-високо мениджърско равнище, като смени основния си финансов шеф Тонислав Попов и върна на поста Боян Калчев - някогашен дълготраен CFO на малкия екран.

Калчев приключил Американския университет в България. Той е бил финансов шеф на bTV от основаването на медията до юни 2014 година

От 2006 година е основен финансов шеф на Нюз Корпорейшън за Източна Европа и взе участие в ръководството на телевизионни станции в разнообразни страни от Централна и Източна Европа.

В интервала 2014-2018 година е вицепрезидент на групата Fox International Channels и дава отговор за екипи от няколко страни в Централна и Източна Европа.

Боян Калчев напуща bTV през юни 2014 година, в интервала на съществени кадрови промени в малкия екран - по същото време си потеглиха Люба Ризова, шеф " Новини и настоящи излъчвания ", заместничката ѝ Виктория Бехар и програмният шеф Апостол Пенчев.

Мотивите на bTV за промяната се изясняват от Ралф Бартолайт (главен изпълнителен шеф на bTV Media Group) с готовност да се внесе " нова сила и вероятности в нашите проекти, като в същото време ще обезпечи последователност и непоклатимост на бизнес интервенциите ".

Основна цел на мениджърския екип остава ускоряването на бизнес резултатите и затвърждаване на bTV като желан шеф и водеща медийна група на българския пазар, се споделя още в информацията.

Досегашният финансов шеф Тонислав Попов се отдръпва от поста си и ще " продължи кариерата си отвън компанията ". Той заемаше позицията от октомври 2018 година, в това число в интервала на договорката за придобиването на медийната група от Петр Келнер (PPF Group).
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР