bTV Media Group започва нов проект - спортен видео подкаст.

...
bTV Media Group започва нов проект - спортен видео подкаст.
Коментари Харесай

Флори Иванова за подкаста "За спорта без клишета": Очаквайте автентичност. Без монтаж


bTV Media Group стартира нов план - състезателен видео подкаст. Пилотното издание ще бъде качено в цифровото пространство на следващия ден, в 11 ч.

Задълбочени и откровени диалози е това, което слушателите и феновете на спортния видео подкаст могат да чакат. Неслучайно планът се споделя " За спорта без клишета ".

Подкастът ще е всяка седмица, като всеки четвъртък ще се качва ново наличие. Всички интересуващи се от спорт и освен могат да го намерят на следните платформи:

- спортната секция на btvnovinite.bg - подсекция " За спорта без клишета "

- YouTube канала на bTV Media Group

- Spotify

- SoundCloud

- iTunes

В първия епизод Флорина Иванова приема на посетители Илиана Раева в един доста персонален диалог.



Идеята за подкаста се ражда преди 3 месеца. С една цел - да следва изменящите се ползи на все по-будната и осведомена публика и да задоволява търсенето със задълбочено наличие.

" Може би в България форматът подкаст не е всеобщо известен, само че на запад има взрив в интереса към подобен вид медия. И това не е инцидентно. Хората търсят неподправени, справедливи, изпълнени със смисъл диалози, които обгръщат напълно историята на дадена персона или събитие. Без монтаж. ", разкрива Флорина Иванова.

Именно това ще предложи " За спорта без клишета " – достоверност. Форматът нормално се отличава с дълги диалози, а тематиките със себеседниците постоянно са необятни.

" Аз съм последовател на обичайния подкаст, в който сядаш с някого и си приказваш, без непотребни придвижвания и спомагателна картина, която да разсейва – за филмовите ни изяви си имаме малкия екран. Тук е друго. Хората в множеството случаи ще го слушат, до момента в който пътуват, до момента в който упражняват, тъй като на всяко свое деяние търсят добавена стойност. Ние ще им я предложим. ", безапелационна е спортната журналистка.

Затова и студиото на " За спорта без клишета " е малко, съвременно и уютно. Изграждането му стана с дружни старания за по-малко от седмица.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР