БСП започна днес консултации за излъчване на правителство. Вчера от

...
БСП започна днес консултации за излъчване на правителство. Вчера от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нинова: Първата среща с ПП мина добре, препотвърдихме управленската програма

БСП стартира през днешния ден съвещания за лъчение на държавно управление. Вчера от партията заявиха, че ще разчитат на сътрудниците от четворната коалиция при започване на това ръководство.

" Колегите от Политическа партия сложиха едно искане - мандатът да бъде държан толкоз дълго, с цел да бъде признато антикорупционното законодателство, законът за КПКОНПИ и да бъде определен Бойко Рашков за ръководител. На първите диалози ще изслушаме всички претенции на сътрудниците. После ще има втори кръг от диалози ", сподели Корнелия Нинова след срещата с " Продължаваме промяната ".

Не сме обсъждали личен състав на кабинет до момента в който не минат диалозите с Има Такъв Народ и Демократична България. След това ще имаме втори кръг от диалози по състава, откакто се уверим, че имаме единодушие по управническата и по законодателната стратегия ", съобщи Нинова.

Първи за среща социалистите поканиха " Продължаваме промяната " - най-голямата политическа мощ в този парламент, от които чакат и номинацията за министър председател.

Гледайте онлайн тук или на



От левицата няма да търсят поддръжка от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР