БСП взе участие в церемонията по случай Деня на храбростта

...
БСП взе участие в церемонията по случай Деня на храбростта
Коментари Харесай

БСП взе участие в церемонията по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия

БСП взе присъединяване в церемонията по случай Деня на храбростта и празника на Българската войска в София.

Официални посетители бяха ръководителят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Свиленски, заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, ръководителят на Комисията по защита и заместник-председател на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и министърът на туризма и член на ИБ на Българска социалистическа партия Христо Проданов. Делегацията на левицата сервира венец пред Паметника на Незнайния боец, почитайки бойците, дали живота си в работа на България.

„ Честит Ден на храбростта и празник на Българската войска! Поздравявам всички военнослужещи, които самоуверено пазят Родината ни. Бъдете здрави и дано Свети Георги да ви дава сили да продължавате с чест и достолепие да изпълнявате славното си дело. Честит Гергьовден на всички именници. Пожелавам здраве и благополучие на вас и на вашите фамилии ”, честити Георги Свиленски.

„ Днес е Ден на храбростта. Храброст, която се демонстрира освен на бойното поле. Поздравявам всеки български жител, който има храбростта да води ежедневните борби със злото и несправедливостта! 6-ти май е и празник на Българската войска. Днес, когато наоколо до нас се води война, с още по-голяма мощ осъзнаваме потребността да изградим съвременна и боеспособна войска, която да бъде щит за децата ни. И с още по-голямо почитание да се отнасяме към всеки българин или българка, посветили живота си да пазят родината ни! Честит празник! ”, съобщи Кристиан Вигенин.

„ Честит Ден на храбростта и празник на Българската войска. Поздравявам всички смели мъже и дами, които служат в редовете на българските въоръжени сили и с достолепие извършват своя дълг пред Родината – както тук, по този начин и зад граница! Свети Георги да ги пази и закриля! Поклон пред починалите за свободата и независимостта на Отечеството български войни! Да живее Майка България! ”, поздрави и Атанас Зафиров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР