БСП свали политическото си доверие от групата общински съветници от

...
БСП свали политическото си доверие от групата общински съветници от
Коментари Харесай

Свалиха доверието от съветниците на БСП в Пловдив, преименували групата

БСП смъкна политическото си доверие от групата общински съветници от Българска социалистическа партия, които преди дни смениха името на групата си на " Автентична лява Българска социалистическа партия ". Припомняме, че те се разграничиха от националното управление и преименуваха групата, само че ползвайки абревиатурата на Българска социалистическа партия. Това се случи на изключителната отчетно-изборна акция на Българска социалистическа партия в Пловдив. За ръководител на регион „ Източен “ с цялостно единогласие бе определен авиоинженерът Владимир Докторов.

Делегатите остро осъдиха техните дейности и упорстваха или да останат представители на Българска социалистическа партия, или да бъдат самостоятелни съветници, само че да не употребяват престижа и името на Българска социалистическа партия.

Нека не забравяме, че тези хора са определени с бюлетината на нашата партия и това, което вършат, е изменничество към гласувалите за тях, разясниха членовете. Очакваме да се дефинират - да бъдат лоялни към Българска социалистическа партия или да не злоупотребяват с името й, оповестиха алените в града.

Това е единствено началото на смяната на партийния образ на Българска социалистическа партия в Пловдив, безапелационни бяха социалистите.

Това е първата конференция от общо шест, които стартират от през днешния ден, а след тях ще се организира и Градска конференция, която ще избере градски съвет и ръководител на Българска социалистическа партия в града под тепетата. На нея участва и организационният секретар и член на Изпълнителното бюро на партията Борислав Гуцанов, който поздрави делегатите и беше приветстван с овации.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР