БСП се завръща в местната власт - това е оценката

...
БСП се завръща в местната власт - това е оценката
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП е събрала двойно по-голяма подкрепа в сравнение с 2015 година

БСП се завръща в локалната власт - това е оценката на Националния предизборния щаб на партията. А самостоятелният претендент за кмет, подсилен от Българска социалистическа партия, Мая Манолова, благодари на софиянци за смелостта им да гласоподават за смяната. Според нея идната седмица е значима за обединяването в името на тази смяна.

Българска социалистическа партия е събрала двойно по-голяма поддръжка спрямо 2015 година, разгласи ръководителят на предизборния щаб Кирил Добрев.
Кирил Добрев - ръководител на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия - Българска социалистическа партия се завръща в локалната власт. Българска социалистическа партия е на балотаж в 15 регионални града, в няколко от тях сме първа политическа мощ. Знакови замъци на ГЕРБ се пропукаха, това е явен знак, че жителите на България желаят смяна. И тази смяна би трябвало да повярват, че е в техните ръце.
От Българска социалистическа партия приканиха всички да бъдат дейни на балотажа, тъй като ниската изборна интензивност ускорява въздействието на корпуративния и купения избор. Доволни са от обстоятелството, че за първи път от 2005 година в София претендент на левицата отива на балотаж, а съгласно Мая Манолова този резултатът значи, че корупцията може да бъде спряна.

Мая Манолова - претендент за кмет на София: Можем да спрем еднопартийния монопол над ориста на хората, можем да спрем мръсния въздух във властта и на улицата. Нужни са силите на всички, с цел да се оправим с лъжата, с кражбите и със силовата власт. София няма потребност от усмихнато лице заслон, зад което се крие всичко това.
По думите на Манолова пробивът в София е изработен и то от жителите.
Мая Манолова - претендент за кмет: Това което партиите не съумяха да създадат за 14 години в София го направиха жителите. София ще има балотаж.
Мая Манолова сподели още, че осъзнава отговорността която ѝ е гласувана и със същия хъс както досега ще продължи да се бори и на втория тур. Един от най-хубавите резултати за левицата е в Русе. Там претендентът им Пенчо Милков събра най-вече от гласовете на избиралите и също отива на балотаж. Според него част от триумфа се дължи на позитивната предизборна акция.

Пенчо Милков - претендент за кмет на Русе Не сме говорили нищо неприятно за съперниците си, тъй че може би е пробив в страната провеждането на такава светла и усмихната акция, насочена към бъдещето.

Кирил Добрев дефинира тази акцията на Българска социалистическа партия като най-скромната и най-пестеливата от години, само че направената от сърце и душа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР