БСП отново ще подкрепи независимата кандидатура на Румен Томов на

...
БСП отново ще подкрепи независимата кандидатура на Румен Томов на
Коментари Харесай

БСП ще подкрепи Румен Томов за кмет на Благоевград, Нинова сподели какви са притесненията ѝ за служебния кабинет

БСП още веднъж ще поддържа самостоятелната кандидатура на Румен Томов на идните частични избори за кмет на регионалния център, които ще се проведат на 27 юни. Това съобщи ръководителят на партията Корнелия Нинова и удостовери, че втората причина за визитата ѝ в Благоевград са вътрешните спорове в Българска социалистическа партия, които ѝ отредиха четвърто място в региона на парламентарните избори на 4 април.

Българска социалистическа партия няма да излъчи партийна кандидатура за кмет, тъй като е удовлетворена от екипа на Румен Томов, който беше отхвърлен от кметския пост поради незаличена в период негова еднолична компания.

" Току-що общинският съвет взе решение да подкрепим Румен Томов. Той направи доклад за свършеното, има нашата висока оценка, тъй че ще разчита на нас и за втория мандат ", сподели лидерката на социалистите.

Няколко общински структури на Българска социалистическа партия в региона се разграничиха отноминациите на предходните парламентарни избори и упрекнаха регионалното управление в авторитаризъм. Това е втората причина Нинова да бъде в Благоевград:

" Да, имахме проблеми, тук съм, с цел да чуь всички общини, да изясним проблемите, да забележим къде е имало неточности, да ги изправим дружно, да си сложим доста по-висока цел за идващите избори и дая реализираме ".

Каква е оценката на Корнелия Нинова за състава на служебното държавно управление и какви терзания има:

" Професионалисти, от които се чака да провеждат почтени избори, транспарантни избори. Служебното държавно управление ще би трябвало да работи в една извънредно сложна финансова обстановка от към бюджета. Притеснията ми са хората, тъй като в случай че те останат без поддръжка, ще бъде извънредно тежко ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР