БСП открива предизборната си шатра в един от най-хубавите дни

...
БСП открива предизборната си шатра в един от най-хубавите дни
Коментари Харесай

Манол Генов: БСП продължава битката за безплатни лекарства и...

" Българска социалистическа партия открива предизборната си шатра в един от най-хубавите дни в календара на българина- 15 септември, началото на  новата образователна година. Това сподели претендентът за депутат и втори в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за 17 МИР Манол Генов на среща с гласоподаватели в Асеновград. И акцентира, че ще направи акцент точно във връзка на първия образователен ден.

За Българска социалистическа партия е значима стабилността и сигурността на страната, а основна част от тях е обществената и демографска политика. Децата в учебните заведения ни понижават, издръжката им става все по-.скъпа за фамилиите и не стопираме за имаме искания към детското опазване на здравето и образованието като цяло, разгласи Манол Генов. 



Той увери, че Българска социалистическа партия няма да отстъпи в идващото ръководство да отстоява концепциите за  безплатните медикаменти за деца до 14 годишна възраст, както и безвъзмездни учебници за целия учебен цикъл, от първи до 12 клас.

По наши прецизни сметки тези цели ще костват на бюджета общо до 180 милиона лв.. Това е сума, която всяка уважаваща себе си страна може и би трябвало да си разреши, в случай че желае да я има и да има кой да създава националния брутен артикул, сподели още Генов. 

Той пожела подобен избирателен резултат на 2 октомври, че да успее идващото Народно заседание да излъчи устойчиво болшинство и държавно управление, които да не зависят от задкулисия и скрити ползи. 

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР