БСП откри предизборната си кампания от връх Бузлуджа. По традиция,

...
БСП откри предизборната си кампания от връх Бузлуджа. По традиция,
Коментари Харесай

БСП откри предизборната си кампания от Бузлуджа

БСП откри предизборната си акция от връх Бузлуджа. По традиция, на историческия връх социалистите събират симпатизантите си за отбелязване на годишнината от основаване на партията.

Председателят Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която може да води разговор с всички останали, тъй че да отстоява ползите на българите. На прага на следващите избори, Българска социалистическа партия застава пред хората с възприятие за добре свършена работа, съобщи още тя и регистрира, че поради обществената политика на партията в това ръководство са раздадени 22 милиарда лв. помощ за семействата, увеличени са пенсиите и майчинството, подкрепено е дребния и междинен бизнес.

" Ето по тази причина бяхме в това ръководство, само че ние постигнахме нещо доста по-важно. Скъпи приятели и другарки, ние доказахме за 6 месеца ръководство с дясна партия, че обществената страна не е фиксация, тя е действителност и " Българска социалистическа партия за България " е притежател на тази действителност. 22 милиарда лева поддръжка на българския народ, страната един до друг до своя народ в тежки рецесии и тествания ", съобщи тя.

Може ли Българска социалистическа партия да ръководи с десни партии, без да загуби образа си обаче, е въпрос, който си задаваха левите симпатизанти през днешния ден.

" Вярно, че обединения ще ни ръководят, само че не е без значение с кого ще се коалираме. Така Българска социалистическа партия попадна в едно дясно държавно управление, лява партия, сякаш се подлъгахме. "



" Истината е, че упованията ни бяха, че ще се сформира такова държавно управление, още като разбрахме кои вземат участие в него, разбрахме, че лицемерието е огромно! “

" Трябваше тя (Корнелия Нинова - бел. ред.) да стане министър-председател и да предложи държавно управление на Българска социалистическа партия, единствено наше и който желае да ни поддържа и да се преброим. "

Според Корнелия Нинова причина за разпада на държавното управление е опозицията на скритите сили във властта.

" Друг провокира хаоса, тези скрити сили, които видяха опасност, че ще има правдивост, които видяха опасност за откраднатите милиони, които се полакомиха за още милиони ", съобщи тя.

Друга причина за нестабилното ръководство съгласно Корнелия Нинова е държанието на президента Румен Радев. А съгласно Кирил Добрев, който се трансформира в част от вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия, това управление обезличава партията и я трансформира в патерица на десните сили.

" Ако се обърна към поколението на моите родители, в случай че видят в какво положение е Българска социалистическа партия, по какъв начин се трансформираме в партия джудже, която асистира, носи джантата на други политически планове, ще се извърнат в гроба ", разяснява Добрев.



От Бузлуджа депутатът Александър Симов отхвърли опцията за предизборна коалиция на Българска социалистическа партия с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

" Ние сме партии с друг профил, партии с друга идеология. Това, което е допустимо обаче след изборите, е да седнем още веднъж и да преговаряме върху програмата, по която постигнахме единодушие. Ако гласовете ни са задоволителни за ръководство, считам, че можем да продължим в подобен съюз ", сподели той.

Александър Симов разяснява още, че няма да се изненада, в случай че Крум Зарков оглави правосъдното министерство в новото служебно държавно управление на президента, каквито са слуховете от няколко дни.

И тази година на Бузлуджа се събраха хиляди симпатизанти на партията, цели семейства и ветерани, получили партийните си книжки на историческия връх преди повече от 50 години.

Репортер: Зорница Илиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР