БСП обвини правителството на Бойко Борисов за катастрофата край Своге,

...
БСП обвини правителството на Бойко Борисов за катастрофата край Своге,
Коментари Харесай

Нинова: Магистралите и санирането са най-големите кражби

БСП упрекна държавното управление на Бойко Борисов за злополуката край Своге, при която 17 души починаха, а 21 бяха ранени. Председателката на левицата Корнелия Нинова акцентира, че министър председателят Борисов е и персонално виновен. "Магистралите са най-голямата кражба, конкурирайки се може би със санирането. Има ли храброст Борисов да каже, че строи пътища и автомагистрали, с цел да умират хора по тях ", разяснява Нинова на брифинг на "Позитано 20 ".

По думите й корупцията е почнала да убива в същинския смисъл на думата. "Невинни българи заплащат с живота си кражбите на държавното управление на Бойко Борисов. Обръщаме се към всички българи, че това просто не може да продължава ", акцентира соцлидерката.

Нинова поддържа предлагането на водача на "Атака " Волен Сидеров да бъдат "извадени " всички контракти сред страната и строителната компания "Трейс ". Според нея обаче в края на краищата една компания просто щяла да бъде сменена с друга. "Това е моделът на прехода. Ще се смени тази компания с друга, ще се понесе отговорност единствено по ниските нива, само че моделът остава ", добави водачът на социалистите.

Очаквайте детайлности
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР