БСП няма никакво желание за предсрочни избори и балансира между

...
БСП няма никакво желание за предсрочни избори и балансира между
Коментари Харесай

Социолог: Правителството е далеч от падане, възможно е разцепление в ИТН

" Българска социалистическа партия няма никакво предпочитание за предварителни избори и балансира сред формалната прозападна позиция на държавното управление и проруските настроения на електората си. Предстои да забележим какъв вид държавно управление на малцинството ще забележим. Правителството е надалеч от рухване. Смяната на министрите ще бъде прокарана, както и бюджета. Властта не единствено се надява да откри 12 депутата, само че и евентуално към този момент знае кои са - разединение от Има Такъв Народ ". Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS социологът Юлий Павлов.

По думите му обстановката наподобява на " Борисов 2 ". " Няма по какъв начин да бъде призната поддръжка от " Възраждане ", само че от ГЕРБ е допустима. Смисълът на държавното управление е, че това, което ни чака, е по-лошо - нови избори и влизане на нови партии, като тази на Стефан Янев. А преди този момент 3-4 месеца ще ръководи еднолично Румен Радев. Американците не желаят да ръководи президент с проруски благосклонности ", разяснява той. 

Според политолога Страхил Делийски, в случай че властта има съответна стратегия, има смисъл от държавно управление на малцинството. " Ако задачата му е да пази живота на изпълнителната власт, това е тежка мъка. Не виждам законодателна самодейност. Алтернативата на липса на държавно управление не е добра, само че какво от това в случай че има държавно управление, което нищо не прави ", уточни той. 

За него държанието на Петков е неуместно - обвинявания, мусене, обиди. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР