"БСП изостава в политическо отношение след управляващата партия ГЕРБ, дори

...
"БСП изостава в политическо отношение след управляващата партия ГЕРБ, дори
Коментари Харесай

Хората възприемат Нинова като огледален образ на стила на Борисов, твърди Валери Жаблянов

"БСП изостава в политическо отношение след ръководещата партия ГЕРБ, даже след забележимите грандиозни неуспехи на това ръководство, тъй като е неубедителна и огромна част от жителите възприемат нашата партия като част от статуквото. Възприемат Българска социалистическа партия като продължението на ГЕРБ. Възприемат стила на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова като огледален облик на стила на Бойко Борисов. И значително това може да откри и своите действителни учредения ". Това сподели пред БНР депутатът от "БСП за България " Валери Жаблянов, който е един от петимата претенденти за ръководител на социалистическата партия.

По думите му, когато хората търсят опция, няма да се спрат на същото. "Алтернативата би трябвало да предлага разнообразни решения. Очевидно е, че към този момент публичното мнение не разпознава Българска социалистическа партия като опция на ГЕРБ ", посочи той.

Жаблянов разяснява идния на 12 септември избор на водач на Българска социалистическа партия, като уточни, че Нинова влиза в конкуренцията, без да има оценка за 4-годишното ѝ ръководство. "Нито един орган на партията не е направил оценка за ръководството на ръководителя за последните 4 години. Нинова желае доверието на социалистите, без да е направила даже самата тя доклад за ръководството си ", акцентира левият народен представител.

Според Жаблянов Корнелия Нинова не е съумяла да реализира разговор с хората в партията и най-много с младите генерации.

От през днешния ден публично стартира предизборната акция за ръководител на Българска социалистическа партия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР