БСП избра новото ръководство на общинската организация във Видин -

...
БСП избра новото ръководство на общинската организация във Видин -
Коментари Харесай

Найден Йонов е новият председател на БСП-Видин

БСП избра новото управление на общинската организация във Видин - 19 члена на Общинския съвет. Председател става Найден Йонов, който е член на партията от 10 години и бе определен с болшинство от над 80%.
„ Основната активност, която бих желал да сътворя като ръководител на Българска социалистическа партия във Видин, е обединяването и заздравяването на нашата организация ", заяви Найден Йонов .
На срещата участваха още секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и депутат от левицата Борислав Гуцанов, членът на Изпълнителното бюро проф. Радослав Гайдарски, както и 90% от делегатите.
Според народния представител Борислав Гуцанов икономическият напредък може да бележи края на демографската рецесия.
„ Нашата цел е да върнем още веднъж силата на Българска социалистическа партия във Видин и на локалните избори да бъдем първа политическа мощ, тъй че фактически да създадем резултат, който Видин заслужава “, заяви Борислав Гуцанов . По думите му развиването на града би трябвало да тръгне по различен метод, с цел да се спре с обезлюдяването в района. „ Това може да спре само, в случай че наблегнем на стопанската система, това е заложено в нашата стратегия за Северозапада ", сподели още социалистът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР