БСП избира нов лидер през октомври. Паралелно партията започва подготовката

...
БСП избира нов лидер през октомври. Паралелно партията започва подготовката
Коментари Харесай

БСП избира нов лидер през октомври

Българска социалистическа партия избира нов водач през октомври. Паралелно партията стартира подготовката и за евроизборите през юни.

Новият ръководител ще встъпи в служба през ноември, по време на съвещанието на конгреса.

Тогава ще се реши и дали алените ще трансформират устава си, който все още планува ограничаване от два мандата за ръководител на партията.

Според депутата от Българска социалистическа партия той не трябва да се събаря

Първо социалистите ще предлагат претенденти за евродепутати, чиито имена ще са ясни през април, а акцията за евровота ще е през май.

„ Управлява ни най-антиевропейското и антидемократично държавно управление, което сме имали. Фактите го потвърждават. Политиката им за приемане на България в Шенген е цялостен неуспех “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Националният съвет удостовери позицията на Градския съвет Българска социалистическа партия да не влиза в управническо болшинство с ПП-ДБ и ГЕРБ в София. Потвърдена е номинацията на Диана Тонова за ръководител на Столичния общински съвет.

Според нея единодушието ни за присъединение към Шенген единствено по вода и въздух е изменничество

Българска социалистическа партия ще има и цялостен цикъл доклади и избори в #партията – ще се избират нови управления от главните партийни организации, общински ръководители, регионални, делегати на конгреса, директен избор на ръководител и конгрес.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР