БСП е партията, която вкара България в Европейския съюз. Непрекъснато

...
БСП е партията, която вкара България в Европейския съюз. Непрекъснато
Коментари Харесай

Георги Свиленски към ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС: Евроатлантизмът е само в името ви

„ Българска социалистическа партия е партията, която вкара България в Европейския съюз. Непрекъснато говорите за  някакви евроатлантически болшинства, делите Народното събрание, разделяте обществото - единствено и единствено да се скриете зад едни паравани, върху които да упражнявате това, в което сте най-хубави – а точно корупцията. Нищо евроатлантическо не притежавате, евроатлантизмът е единствено в името ви – това ви е евроатлантическото “. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски от парламентарната естрада, обръщайки се към народните представители от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. 

 

От парламентарната естрада Свиленски попита: „ Ако бяхте евроатлантици, европейци, за какво не избрахте ръководителя на Здравноосигурителната каса, какво ви пречеше? “, зададе въпрос социалистът и уточни нуждата да се даде късмет на кадър да заеме длъжността, а в случай че не се оправи със дилемите си – да бъде заменен.

 

„ Значи демокрацията за вас е тогава, когато стават нещата по този начин, както вие сте ги написали някъде, само че не в разпоредбите “, попита риторично Георги Свиленски и уточни нуждата от бистрота и изясненост при взимане на решения.

 

Зам.-председателят на парламентарната група на социалистите отхвърли спекулациите, че Българска социалистическа партия е антиевропейска партия, като уточни, че точно по време на ръководството на социалистите, България влезе в Европейски Съюз: „ Българска социалистическа партия подаде и документите за участие в НАТО. Когато вас ви нямаше. Когато Вие не съществувахте като партия “, добави Свиленски.

 

В умозаключение той още веднъж прикани народните представители от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи: „ Престанете зад евроатлантизма да криете това, което сте най-способни да практикувате – а точно корупцията. Това нещо би трябвало да се спре. Надявах се, само че към този момент не се надявам, изгубих всевъзможни очаквания в „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ да го осъществят, тъй че по-добре от избори в тази страна, уважаеми сътрудници, няма. Колкото по-бързо стигнете и вие до тези заключения, толкоз по-добре за България “, сподели Свиленски. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР