Брюксел. Заместник-председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопез оцени

...
Брюксел. Заместник-председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопез оцени
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с ген. секретар на ЕНП Антонио Лопез и еврокомисаря по миграцията Аврамопулис

Брюксел. Заместник-председателят на Европейската национална партия (ЕНП) Антонио Лопез оцени високо работата на българското държавно управление и опцията да се реализира болшинство в Народното събрание, с цел да се организират политики. Това стана по време на среща в Брюксел със заместник-председателя на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Лопез и Цветанов разискаха и визитите на премиера Бойко Борисов във Франция, Германия и Турция и визитата на македонския министър председател Зоран Заев в София. Двамата се сплотиха към мнението, че това демонстрира, че България стартира да играе все по-сериозна роля в целия район. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.
По рамките на конференцията на високо равнище за справяне с мигрантската рецесия, в която Цветанов взе участие, той беседва и с европейския комисар за миграцията, вътрешните работи и поданството Димитрис Аврамопулос. Цветан Цветанов благодари на комисаря за предоставената на България опция за по-дълъг интервал на асимилиране на 160-те милиона евро за защита на външните граници на България. Аврамопулос е подчертал положителната работа на държавното управление в София в областта на опазването на границите и миграцията. Очаква се идната седмица Аврамопулос да дойде на посещаване в България и да разиска тематиката по-подробно с премиера Бойко Борисов и с Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР