Брюксел. Комитетът на постоянните представители на страните от ЕС COREPER

...
Брюксел. Комитетът на постоянните представители на страните от ЕС COREPER
Коментари Харесай

ТАСС: Посланиците на ЕС съгласуваха санкции срещу Русия

Брюксел. Комитетът на непрекъснатите представители на страните от Европейски Съюз COREPER контракти във вторник първия блок от лични наказания против Русия за признание на независимостта на ЛНР и ДНР, той ще бъде утвърден денем от външните министри на Европейски Съюз. Това се споделя в изказване, публикувано във вторник от Постоянното посланичество на Франция в Европейски Съюз. Франция ще ръководи Съвета на Европейски Съюз до края на юни, предава TACC .

„ Срещата на COREPER завърши. Потвърди се решимостта да се наложат персонални наказания против забърканите (при вземането на решения за признание на независимостта на ЛНР и ДНР) в тясно съдействие с нашите сътрудници и съдружници “, се споделя в изказването.

Задачата на COREPER е да изготвя планове за решения на Съвета на Европейски Съюз на равнище външни министри. По-рано първият посланик на Европейски Съюз Жозеп Борел разгласи свикването на неофициална среща на външните министри на Европейски Съюз в Париж във вторник вечерта, с цел да се вземе решение по отношение на глобите против Руската федерация.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР