Брутална гонка на две разлигавени момчета едва не изби няколко

...
Брутална гонка на две разлигавени момчета едва не изби няколко
Коментари Харесай

Бургаски „лекета“ нахлуха в затвора след гонка с полицаи! Просят си място до Семерджиев

Брутална гонка на две разлигавени момчета едвам не мазета няколко индивида в морския град Бургас. Макар да са на по 31 и 27 година, са се държали като младежи и са заплашили доста човешки животи.

Всичко е почнало от ул. „ Индустриална “, където се намира пункт за механически прегледи на „ Шел “. Единият от мъжете се заяждал и се държал враждебно със чиновник на пункта.

След това двамата млади мъже потеглят с „ Мерцедес “ и незабавно удрят челно три паркирани коли. 31-годишният лидер на МПС-то няма дееспособност да кара.

След случая с колите е подаден сигнал в Министерство на вътрешните работи. Започва луда гонка с полицията. Целта на двамата терористи по пътищата е била да излязат на Околовръстното, където ще могат да развият по-голяма скорост и по този начин да избягат на служителите на реда.

Те обаче объркват пресечката и нахлуват непосредствено в улицата на полицейския арест, джипът им разрушава вратите и нахлува безусловно в двора на бургаския затвор. Там към този момент бегълците са хванати.

Добрата вест е, че няма потърпевши хора и че няма избягали пандизчии. Все отново обаче животът на доста минувачи и водачи е бил заплашен.

Двете „ човешки лекета “, както могат да се дефинират, са били тествани за опиати и алкохол, само че пробите им са негативни. Интересно тогава за какво са предизвикали всичко това. Единствено шансът ги е покрил да не станат Георги Семерджиев номер 2.

Инфо: Dir.bg

Тагове: гонка в Бургас
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР