Бруно Акрапович официално си намери нов отбор. Бившият наставник на

...
Бруно Акрапович официално си намери нов отбор. Бившият наставник на
Коментари Харесай

Бруно Акрапович с нов отбор

Бруно Акрапович публично си откри нов тим. Бившият ментор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА София подписа със северномакедонския първенец Шкендия.

Договорът на босненският експерт е за 1 година, като има опция и за удължение. Бруно се завръща в Шкендия след 5-годишно неявяване, като водеше за последно отбора от западната ни съседка през 2016 година. Тогава тимът за пръв път печели купата на страната и съумява да доближи до плейофната фаза на Лига Европа.

" Идвам с позитивна настройка. Тук имам доста другари, които срещам още веднъж. Удоволствие е да ги видиш и да успееш да съчетаеш работата с красивите моменти на футбола. Гледам положително към бъдещето. Мисля, че ще имаме резултати и би трябвало да сложим акцент върху мотивацията на играчите, върху връщането в темп, с цел да могат да покажат качеството, което сигурно имат. Трябва и да повишим мотивацията за новия сезон ", съобщи Акрапович при представянето си. 

Щабът на експерта се добавя от Ерхан Селими и Бранко Окич, до момента в който Кущрим Абдулай остава треньор на вратарите, а Метин Далип като кондиционен треньор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР